Jeden z nejlepších způsobů, jak sníst avokádo. Je to tak strašně jednoduché a tak strašně dobré, že pokud jste dosud nevěděli co s avokádem, tohle je cesta. Jako dip k nachos, jako pomazánka na chleba. Mazala jsem s ním jednohubky a dělám z něj pravidelně k snídani avo chlebík se ztraceným vejcem. A nejlepší na tom je, že vyrobit ho trvá asi pět minut. Brnkačka.
Co je potřeba
- avokádo (tak akorát zralé – ne tvrdé, ne přeměklé)
- šťáva z poloviny citronu
- sůl a pepř
- troška chilli
- přímo do něj nebo na něj můžete přimíchat nasekaná rajčata a koriandr
- (někdo přidává jemně nasekanou cibulku, chutná mi ale víc bez ní)
Jak na to
Avokádo rozkrojte napůl, rozlomte kolem pecky a tu vyndejte. Lžící vydlabte celou celenou dužinu a rozmačkejte ji v misce vidličkou. Přidejte šťávu z citronu, chilli, sůl a pepř. Promíchejte a je hotovo.
Co se k němu hodí přidat? Vejce, rajčata a koriandr. Ideální snídaně. ♥️
Summary
Recipe Name
Guacamole
Author Name
Teeda
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time